Brief van de Maand - Mei 2022

Zo herken je de betere copywriter | Reizen en tijdreizen door Servië | Mijn volgende online masterclass

Hallo jij.

Waar komen we vandaan? Wat is de zin van het leven? En hoe herken je een goede copywriter?

Het zijn dé drie existentiële vragen. Op die eerste vraag heb ik geen antwoord. Die tweede vraag kun je alleen zelf beantwoorden, maar die derde? Kijk, daar kan ik in ieder geval íets over zeggen.

Dat íets zeg ik in dit artikel. Tipje van de sluier? De betere copywriter herken je niet aan goede teksten - het schrijven van een goede tekst is de ondergrens. Ik heb het over de bétere copywriter. De copywriter die er met kop, schouders, woorden en f*cking magic bovenuit steekt. Lees maar, dan begrijp je wat ik bedoel.

Ik schrijf dit trouwens vanuit het verleden, wist je dat? Je leest dit nú, terwijl ik dit schreef op een moment dat ik in mijn ooghoek zag hoe Hollandse bomen voor een treurige zevende keer in drie dagen met windkracht oerwoei voor mijn raam heen en weer dansten.

Maar daar ben ik helemaal niet, tijd- en plektechnisch gezien. Ik sta nu, as you read, samen met mijn vriend in een kring van vuur op een Servische berg een zelfbedacht, op Indiase en Japanse tradities gebaseerd, huwelijksritueel te doen. Ja, voor onszelf. Waarschijnlijk dansen we nu op dit nummer, of deze, of deze.

Wonderlijk hè? Dat tijdreizen. Daarover gesproken, verderop in de tijd, niet in Servië, maar gewoon op het wereldwijde web, geef ik mijn nieuwe online masterclass.

Mijn volgers op LinkedIn, een groot deel van jullie hoort daar volgens mij bij, hebben bepaald dat die online masterclass moet gaan over het bouwen van je brand story - of 'merkverhaal', volgens sommigen. En braaf als ik ben doe ik dat dan.

Wil jij daarbij zijn? Geef het dan alvast aan op dit formulier. Dan krijg je een kortingscode van me en de datum, dag en het tijdstip waarop ik de online masterclass ga geven - dat weet ik nu nog niet. Zo werkt dat nu eenmaal met tijdreizen. Kom je dan niet? Kun je dan niet? Geen probleem. Dat is dan weer het voordeel van tijdreizen, het is heel vrijblijvend.

Knuffels vanuit het verleden en vanuit Servië.

En maak er een heerlijke maand van, luisterend naar bijvoorbeeld dit prachtige nummer om bij te werken. Of roadtrippen.

доеи

Tim