Zo. Vanaf nu ben ik ook business coach voor copywriters.

Bijna zeven jaar geleden begon ik voor mezelf. Mijn bedrijfsnaam was toen ‘Tim Daalderop Contentmarketing & Copywriting’. Ik was contentstrateeg, blogger en copywriter. 

Later bracht ik meer focus aan, zowel qua vak als qua klanten: ik deed alleen nog copywriting en alleen nog voor ‘sympathieke merken’, zoals ik ze noem - dat was denk ik een van de beste ondernemerskeuzes die ik ooit maakte. Mijn werk werd beter, ik werd blijer én mijn klanten werden blijer. 

Begin 2020 startte ik mijn TIMcademy en ging ik, binnen het vak copywriting weliswaar, juist verbreden. Vanaf dat moment deed ik niet meer alleen het schrijven, maar ook het léren schrijven. Ik begon met online masterclasses en breidde mijn productaanbod stap voor stap uit naar opnames van die online masterclasses, how-to’s, gratis downloads en, mijn ultieme product, mijn coachingtraject ‘Messcherpe teksten’ - met inmiddels drie ‘afgestudeerden’ en één die nog bezig is.

Nu is het tijd voor een nieuwe uitbreiding. Alleen dit keer is het geen kwestie van ‘een product erbij’, maar een hele nieuwe tak binnen de TIMcademy: de ‘business-lijn’. In andere woorden: ik ga niet alleen meer vakinhoudelijk coachen en trainen, maar ook ‘op de business’.

Waarom?

Omdat ik daar zin in heb - dat is eigenlijk het antwoord op alle waarom-vragen over mijn bedrijf. 

Ok, en omdat ik merk dat ik het leuk vind om op business-vlak met copywriters mee te denken, omdat het coachen in het algemeen me enorm bevalt en omdat ik denk dat ik na zeven jaar ervaring best het een en ander te brengen heb op business-vlak.

Dus.

Behalve mijn coachingtraject ‘Messcherpe teksten’ bied ik nu ook mijn coachingtraject ‘Messcherpe business’

De vorm is grotendeels hetzelfde als mijn traject ‘Messcherpe teksten’ traject:

  • Altijd 1-op-1

  • Digitaal

  • 10 sessies

  • Veel kletsen, maar ook heel veel doen

  • Lekker intens - van de gesprekken tot de opdrachten

Dus, ben jij copywriter met een eigen business en wil je die business aanscherpen? Of ben je van plan je eigen copywriting business te starten en wil je die messcherp neerzetten? Dan kun je vanaf nu bij mij terecht. 

Zoek je iets anders dan een tien sessies durend traject, maar wel iets binnen die eerder genoemde business-lijn?

Er komt nog veel meer aan. Stap voor stap.

Wil je me erover spreken? Zeg dan ‘hallo’

Geniet van je dag.

Tim